Nyírségi Édesburgonya Program

Hazai, bio, előfőzött, fagyasztott édesburgonya kocka

A Nyírségi Édesburgonya Zrt. 2016-tól termeszt a Nyírségben édesburgonyát (batátát). A 4 év alatt sokszorosára emelkedett a termelők és fogyasztók száma is a térségben. Eddig csak a feldolgozóipar és kereskedelem részére állítottunk elő mirelit édesburgonyát. Átmenetileg lehetővé tesszük a lakosság részére is a vásárlást. Ellenőrzött, bio gazdálkodás eredményeként kiváló hazai édesburgonya kockát vásárolhatnak budapesti és környéki megrendelők, akik számára ki is szállítjuk a terméket.

Termékleírás:

A Nyírségi Édesburgonya Zrt. kizárólag a Nyírségben, ellenőrzött bio gazdálkodási keretek között termesztett édesburgonyát dolgozott fel fagyasztott kockának. A feldolgozás szintén ellenőrzött bio feldolgozás során történt a Mirelit Mirsa Zrt üzemében Albertirsán. Csakis friss, tartósítás nélküli nyírségi édesburgonyából készítettük a kockákat. A darabolást követően a kockákat előfőztük, majd gyorsfagyasztóval lefagyasztottuk, és -25 C fokon tároltuk az Önnek történő kiszállításig. A feldolgozás során a természetes, bio édesburgonyához nem adtunk semmilyen adalékot, olajat, ízesítőt, lisztet, így Ön otthon kedve szerint készítheti el, csak természetes édesburgonyát adunk.

Tárolási feltételek:

Tárolás -18 °C-on a csomagoláson jelzett időpontig, felengedés után nem szabad újra lefagyasztani. Amennyiben Önnek nem lenne otthon akkora fagyasztója, ahol a doboz vagy zsák egészben elfér, akkor átvétel után nyugodtan csomagolja szét kedve szerinti kisebb zacskókba, és így tárolja fogyasztásig. Amennyiben többen rendeltek a nagyobb kiszerelésből, ily módon átvétel után el is oszthatják a mennyiséget.

Felhasználási javaslat:

Felhasználható változatos köretek készítéséhez, akár olajban történő kisütéshez, sütőben történő felhasználáshoz, pürék vagy tészták készítéséhez is. Honlapunkon további recepteket talál reggelihez, ebédhez, vacsorához. Előfőzött termék, főzéskor, sütéskor gyorsan elkészül.

Alapanyag:
Nyírségi édesburgonya

Összetétel:
100 % édesburgonya

Tápérték jelölés:
Energia: 360 KJ/86 kcal
Zsír: 0 g
Ebből telített: 0 g
Fehérje: 1,5 g
Szénhidrát: 17,1 g
Ebből cukor: 4,1 g
Rost: 3 g

Minőségét megőrzi:
Csomagoláson feltüntetve

Kocka mérete:
1 x 1 x 1 cm

Csomagolás mérete:
10 kg-os doboz nettó súlya: 10 kg, mérete: 25 x 40 x 20 cm
20 kg-os zsák nettó súlya: 20 kg, mérete: 70 x 40 x 12 cm

Bio tanúsítvány:
Bio Kontroll Hungária KFT. HU-ÖKO-01


Forgalomba hozza:
Nyírségi Édesburgonya Zrt.,
Email: nyirsegigazda@gmail.com
Székhely: 4600 Kisvárda, Rákóczi u. 14/B
Adószám: 12538416-2-15
FELIR azonosító: AA 5932458
További kereskedelmi kapcsolat: +36-30-986-85-84