Nyírségi Édesburgonya Program

Palánta megrendelés

darab narancssárga (99 Ft/db)
darab lila (99 Ft/db)

 

Beauregard fajta
(narancssárga húsú, 120 napos termesztési idő)Pepita
(lila héj, lila hús, 120 napos termesztési idő, ez sokkal rövidebb termésű, könnyebb betakarítani, simább a felülete, mint a korábbi lilának)

Ha már elege van az áremelésekből, akkor itt jó helyen jár!

Palánta változatlanul 99 Ft!

Több termelőnket, az édesburgonyát (batátát) kedvelő fogyasztókat jelentősen sújtott az elmúlt éves , mindenre kiterjedő áremelkedés. A Nyírségi Édesburgonya Program azzal tudja könnyebbé tenni a fogyasztási vagy értékesítési céllal termelők idei évét, hogy kedvenc szuper zöldségük termesztéséhez szükséges dugványokat változatlan áron adjuk Magyarország teljes területére történő kiszállítással. Minden más változatlan.

Saját termeléssel a legfinomabb, legolcsóbb!

A dugványok személyes átadásának, értékesítésének megszokott, várható időpontja: 2023. május közepétől (pontos időpont időjárás függvénye, később adjuk meg).

Ha kérdése van, akkor telefonon hívhat: 30-400-9733. Átvétel helye: Apagy, Meleghegy, hűtőház, 41-es út mellett 14-15 km tábla között, táblával jelölve. (Ahol korábban is.)

Minőség: I. osztály, gyökér nélküli dugványok, így a növekedés során elkerülhető a formátlan, nehezen tisztítható alakú termés.

Ár:

narancssárga húsú: 99 Ft/db),
lila húsú: 99 Ft/db

(Fehér húsúra csak helyben lesz lehetőség, minimális mennyiséget kínálunk belőle.)

Ingyenes receptfüzetet személyesen adunk vásárlóinknak!

Elérhetőségünk változatlan: nyirsegigazda@gmail.com

5000 db feletti dugvány rendelése esetén kérjen egyedi ajánlatot!

ÚJ! Kiszállítás országosan! Az idei palántákat - a tavalyihoz hasonlóan - a Nyírségi Édesburgonya Programban résztvevő Barnabás gazda állítja elő, aki nemcsak a dugványok nevelésével foglalkozik, hanem már több hektár területen termesztett édesburgonyát. Barnabás a dugványokat folyamatosan neveli és értékesíti, ami lehetővé teszi az országos kiszállítást május közepétől június elejéig. A kiszállítást személyesen készíti elő a futárszolgálat részére. A kiszállítás feltételei:

Kiszállítás minimum 50 db rendelése esetén kérhető.

A kiszállítás díja 2000 Ft/cím Magyarország területén bármely címre. Kiszállítás kérése esetén a dugványok és a szállítás ellenértékét előre kell fizetni.

A kiszállítást futárcég végzi, így a szállítás során esetlegesen felmerülő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

Barnabás elérhetősége: edesburgonyadebrecen@gmail.com, 30-428-3224.

Ime néhány kép a tavalyi dugványokról: